Over Kuijten

We proberen iedere wens van de klant te realiseren. Tijdsdruk is voor ons geen stressfactor, maar juist een uitdaging. We denken graag met u mee van begin tot eind. Voor ons is een opdracht pas geslaagd, als u écht helemaal tevreden bent. Daarbij maakt het voor ons niet uit of we een keuken op maat mogen maken of dat we maanden met een omvangrijk nieuwbouwproject bezig zijn.

Vraag offerte aan

Waar het allemaal begon

Kuijten Interieurs bestaat sinds 2017 en is in de afgelopen jaren langzaam gegroeid tot wat het vandaag is: een jong en enthousiast bedrijf dat helemaal thuis is in de interieurmontage en interieurbouw. Een tikje eigenzinnig, met een stevige dosis ambitie en met één belangrijk uitgangspunt: (bijna) niets is onmogelijk!

Met een nieuw interieur kunt u weer jaren vooruit. Aan de hand van uw wensen en ideeën (en wat goede raad van onze kant!) maken wij in onze eigen werkplaats een perfect passend nieuw interieur. Klassiek, modern of juist heel praktisch; het kan allemaal!

Het klinkt als vanzelfsprekend, maar wij doen absoluut geen concessies aan kwaliteit. Nooit. En we proberen iedere wens van de klant te realiseren. Tijdsdruk is voor ons geen stressfactor, maar juist een uitdaging. We denken graag met u mee van begin tot eind. Voor ons is een opdracht pas geslaagd, als u écht helemaal tevreden bent. Daarbij maakt het voor ons niet uit of we een keuken op maat mogen maken of dat we maanden met een omvangrijk nieuwbouwproject bezig zijn.
Iedereen krijgt de aandacht die hij verdient. Een aantal principes zijn voor ons echt heilig: afspraken nakomen, op tijd de overeengekomen deadlines halen, topkwaliteit leveren en open en transparant communiceren. Deze principes ziet u overigens terug binnen onze hele bedrijf, want ook het ‘totaalplaatje’ moet kloppen. Onze werkplaats is veilig en overzichtelijk opgeruimd en onze offertes kennen geen verborgen posten. Daarmee geven we dagelijks en overal ons visitekaartje af.

Neem vrijblijvend contact op